VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

(Kobalt)Blauw is de kleur van de winter. Ijskoud!

(Kobalt)Blauw is de kleur van de winter. Ijskoud!

De winter is de tijd van samen zijn. De winter is de tijd van een warme badjas… met daaronder een spannend setje. Omdat wij van ClassyWear dol zijn op de winter geven wij je dit keer dé winterkleur van dit jaar.

De titel verraad het al. Blauw is dé kleur van deze winter. En dan in het bijzonder kobaltblauw. Een kleur die staat voor ijs, kou en water. Maar blauw staat ook voor een open uitstraling en vriendelijkheid en is vaak goed te combineren met andere kleuren. Trek daarom je blauwe lingerie maar uit de kast deze winter!

Blauw is een veilige kleur


Een blauwe kleur geeft je een veilig gevoel. Je kan er tevens weinig fout mee doen wanneer je gaat combineren en het is zowel chique als netjes zonder er té veel moeite voor te doen. Daarnaast geeft blauw in de slaapkamer vaak nét dat extra classy gevoel.

Blauw is flatterend

  
Blauw is flatterend. Bij mensen met een lichte huidskleur komt dat dus ook ten goede. Als voorbeeld: Zwarte lingerie is direct een fel contrast tegenover een lichte huidskleur.

Net even anders
 

Kies toch niet altijd voor de logische keuze. Kies eens iets wat minder 'logisch' is. Durf jezelf te tonen aan je partner en aan anderen. Je mag gezien worden! Met deze insteek is (kobalt)blauw de perfecte kleur. Geen groot risico, maar een zekerheid met klasse.
 

Met koude dagen draag je donkere kleren 


Blauw zit er lekker tussenin. In de herfst en winter worden zwart, donkerblauw en donkerpaars populair. Logisch, want de dagen worden kouder en daar past nou eenmaal minder snel een lichte kleur bij.

Blauw staat voor klasse 


Blauw is een kleur die staat voor klasse. Een kleur die staat voor elegantie, stijl en intellectualiteit (wat?...). Simpelweg een kleur die past bij de winter. En als je dat dan combineert met onze prachtige nieuwe collectie, dan weet je zeker dat je een goede combinatie hebt.
 

Wij zijn klaar voor de winter. Stiekem jij ook, toch? Met onze collectie heb jij het zelfs heet in de winter… 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75