VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Met blacklight kleding het stralende middelpunt in clubs en op erotische feesten

Met blacklight kleding het stralende middelpunt in clubs en op erotische feesten

ClassyWear heeft als slogan ‘Dear to Wear’ en staat voor kleding die stijlvol, sexy, gewaagd en opvallend is. Wij zijn namelijk van mening dat jij je als vrouw mag laten zien en opvallen. Val niet alleen op met kleding die sexy en gewaagd is maar ga een stapje verder. Laat je met blacklight zien op een andere manier.

De eyecatcher in clubs en op feestjes

Ben je op feestjes niet de persoon die dominant aanwezig is met haar houding en babbel of ben je die persoon juist wel? Voor beiden geldt in ieder geval de garantie een overdonderende indruk te maken door het dragen van blacklight kleding.
 

Op feesten en in clubs is blacklight een veelgebruikt licht wat ook wel bekend is als ultraviolet (UV) licht. Het mooie aan UV licht is dat dit het dragen van sexy blacklight kleding doet oplichten. Leuk voor als je wilt opvallen tussen de party people want onopgemerkt zal je zeker niet zijn. Met jouw opvallende sexy kleding zal jij de blikken naar jou toe trekken.
 

 

Opvallen op erotische feesten doe je niet door amper wat aan te hebben.
 

In één van de vorige blogs over “4 erotische feesten die jij helemaal geweldig gaat vinden!” werd verteld wat de meest populaire erotische feesten in Nederland zijn en wat je daar kunt verwachten. Duidelijk werd hierin gesteld dat het beeld van het houden van orgies op zulke feesten niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit zijn feesten waarbij mensen genieten van goede muziek, mooie mensen, een goede vibe waarbij alles in het teken staat van erotiek en verleiden.
 

 

Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt op een erotisch feest waar velen schaars gekleed zijn? Wear less to impress lijkt niet alleen te zorgen voor blikvangers dus is er iets extra’s nodig om op te vallen. Met blacklight kleding kun je hiervoor zorgen.

 

In de collectie kun je kiezen uit: bodysuits, lingerie, bikini’s, monokini’s, rompers, jurkjes en leggings. Oftewel voor ieder wat wils door een ruim aanbod van blacklight / glow in the dark kleding. Zorg er zo voor dat jij niet alleen het mooiste cadeau bent in het donker maar ook het meest opvallende! Zelfs met gedimde lichten en in het donker kan jij zorgen voor spannende momenten!
 

 

De juiste kleding & lef!


Ben jij er klaar voor om in 2017 de show te stelen op de dansvloer in clubs, en op erotische feesten? Bekijk dan onze nieuwste collectie blacklight kleding en val op tijdens de meest donkere uurtjes. Want het licht hoeft niet per se aan om op te vallen en ook niet het dragen van alleen schaarse kleding. Wat wel nodig is, is het dragen van de juiste kleding met een flinke dosis lef. Dus Dare to Wear and show yourself!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75