VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Strandmode; van maxi-rok tot dé perfecte beach dress

  • Geplaatst op
  • 0
Strandmode; van maxi-rok tot dé perfecte beach dress

Waan je op een van de heerlijke stranden van Ibiza, sippend aan een heerlijke frisse cocktail, met jouw hippe strandjurkje waaiend in de wind. Met de sexy strand- en badmode collectie van ClassyWear kom jij zeker goed voor de dag op vakantie. Je wil natuurlijk niet alleen in je outfit voor ’s avonds goed voor de dag komen, ook moet je kunnen stralen in jouw badmode.

Een strandoutfit is natuurlijk niet compleet zonder een luchtige cover-up over jouw sexy bikini. Maak je outfit af met een mooi zomers broekje, of ga jij liever voor een koraalkleurige pareo? Welke modellen strandjurkjes, rokken en bikini’s zien we dit jaar veel terugkomen? Wij hebben de laatste trends op het gebied van strandmode voor zomer 2017 voor jullie op een rijtje gezet.


Strandrokken

Rokjes mogen weer in alle lengtes, van ver over de knie, enkelrokken, lange rokken, je kunt het je zo gek niet bedenken. Wat we veel terugzien is de losse, luchtige versie. Vaak in zomerse tinten en frisse kleuren. Details van kant en verder niet teveel poespas. Een mooi voorbeeld is deze witte lange rok van linnen, zie jij jezelf al tijdens een romantische strandwandeling met je lover tijdens zonsondergang paraderen?



Jumpsuits

Je kent het wel, je ligt heerlijk aan het zwembad maar het is lunchtijd. Totaal niet aan gedacht en je komt met je natte bikini uit het zwembad, trekt je kleren aan en iedereen kan PRECIES zien waar jou uh.. boezem en billen zich bevinden door de vochtige plekken van je bikini. Daar is deze zomer geen sprake van! Met de kanten rompers en jumpsuits van ClassyWear loop jij er deze zomer fashionable bij, ook als je net uit het zwembad komt gekropen. Houden jullie het spannend en gaan jullie voor een zwarte zomerse romper of liever voor de trend van het moment dé witte jumpsuit?



Dé perfecte strandjurk

Een zwarte maxi-dress mag absoluut niet ontbreken in jouw koffer. Multifunctioneel, overdag te dragen met leuke sandaaltjes en ’s avonds is die perfect met een paar opvallende hakken. De jurk moet wel echt tot de enkels komen, een te korte lange jurk is namelijk echt not done.

De strandjurken van ClassyWear zijn vaak gemaakt van dunne stoffen, hierdoor droogt jouw hippe jurkje snel en zijn ze ook heerlijk luchtig. Leg de jurkjes daarom ook niet te lang in de volle zon en wassen kan het beste op een wol- of licht spoelprogramma.

Een andere trend is dé off shoulder dress. Vorig jaar zagen we dit model al veel terugkomen, maar dit gaat is die onmisbaar op het strand! Ga voor basic en stijl de witte strapless dress af met gouden sierraden en een gekleurde pareo. Deze trend zien we niet alleen langskomen bij de collectie jurkjes, maar ook is het model erg populair in de tops


New in; de strandbroek


De strandbroek is terug van weggeweest, denk niet meteen aan vormeloze wijde broeken. Maar dit jaar zijn ze sexy! Vaak van doorschijnende stof, de broeken hebben opvallende details van kant en zijn veelal verkrijgbaar in basic kleuren. Hierdoor past iedere broek bij alle bikini’s die jij gaat dragen in de vakantie. Bekijk de hele collectie hier.  

Kortom, bij ClassyWear heb jij genoeg keuze om er deze zomer stijlvol uit te zien op het strand. Van sexy maxi-rokken tot luchtige tops, bij ClassyWear vind je een brede collectie strandmode waar jij in gezien mag worden! Welk item is jouw favoriet en gaat zeker mee op vakantie dit jaar?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75