VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Betaalmethoden

IBAN ClassyWear: NL85 BUNQ 2041 3673 18
Swift/Bic: BUNQNL2A

Veilig en snel betalen met iDEAL
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.
Mastercard en Visa (binnenkort weer mogelijk)
Betalen met Mastercard en Visa: wereldwijd de meest gebruikte creditcards.

Maestro

Online winkelen wordt makkelijker met Maestro®!

Vanaf nu kan je jouw Maestro® kaart gebruiken om online te shoppen!* Het enige wat je nu nodig hebt is een SecureCode™, een unieke code waarmee je online even veilig kan betalen als met je PIN-code in een winkel.

Hoe begin ik eraan?
Als je kaart is uitgegeven door één van de deelnemende banken*, neem dan contact op met je bank om zeker te zijn dat u met uw Maestro® kaart online kan shoppen. Zodra je kaart is geactiveerd, stuurt de bank je een authenticatiemiddel, mocht je dit nog niet ontvangen hebben. Dit kan een Personal Card Reader (persoonlijke kaartlezer) of Digipass zijn en deze heb je nodig voor elke online aankoop die je doet. Met deze eenvoudige hulpmiddelen in de hand—jouw kaart en het authenticatiemiddel—ben je klaar om online te shoppen!

PayPal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio's. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.

Is het veilig?
PayPal helpt jouw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt je financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.

Waarom PayPal?
Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis. Gemakkelijk winkelen en betalen door jouw gegevens op te slaan bij PayPal. PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay.

Mister Cash/Bancontact
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Met Bancontact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internetbetaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald. U klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij credietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren). De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In een tweede fase moet de kaarthouder zich in een beveiligd scherm van zijn eigen bank identificeren, zoals dat ook bij internetbankieren gebeurt.

Logo AfterPay

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor www.classywear.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Let op: als je (een deel van) een bestelling die met achteraf betalen is voltooid retourneert, zal je alleen nog de retour-/verwerkingskosten dienen te betalen.

Logo Billink

Billink - Achteraf betalen

In samenwerking met Billink bieden we achteraf betalen via Billink aan.

Meer informatie vind je in de gebruikersvoorwaarden van Billink. Algemene informatie over Billink vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Billink in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in het privacy statement van Billink verwerkt.

Let op: als je (een deel van) een bestelling die met achteraf betalen is voltooid retourneert, zal je alleen nog de retour-/verwerkingskosten dienen te betalen.

Logo Klarna

Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we je de volgende betaalmethode aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

Meer informatie vind je in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vind je hier. Je persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Let op: als je (een deel van) een bestelling die met achteraf betalen is voltooid retourneert, zal je alleen nog de retour-/verwerkingskosten dienen te betalen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75