VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Sexy jumpsuits in diverse modellen

Sale-47%

Off shoulder Jumpsuit met gouden sequin/glitter (zwart)

Deliverytime

€42,95 €22,95
Sale-47%

Off shoulder Jumpsuit met gouden sequin/glitter (navy)

Deliverytime

€42,95 €22,95
Sale-47%

Off shoulder Jumpsuit met gouden sequin/glitter (wit)

Deliverytime

€42,95 €22,95
Sale-47%

One shoulder jumpsuit met riem - rood

Deliverytime

98% POLYESTER
2% ELASTANE
€46,95 €24,95
Sale-19%

Wetlook leren cut-out jumpsuit - zwart

Deliverytime

€52,95 €42,95
Sale-14%

Deep-V wetlook jumpsuit met kant - zwart

Deliverytime

€49,95 €42,95
Sale-19%

Strand Jumpsuit met open rug - zwart

Deliverytime

€52,95 €42,95
Sale-46%

Mesh jumpsuit

Deliverytime

€45,95 €24,95

De jumpsuit: comfort voor alles!

Officieel is een jumpsuit een kledingstuk uit één stuk, compleet met mouwen en broekspijpen. Tegenwoordig kijken we wat minder nauw en gaat een broek met topje ook door voor een jumpsuit. Belangrijkste kenmerk is dat jumpsuits los om je lichaam zitten. Bij je heupen en schouders zit eerder teveel stof dan te weinig. De jumpsuit is losjes geïnspireerd op de overalls die parachutespringers dragen tijdens hun sprong. Hij moet vooral los en ontspannen zitten. Maar er is natuurlijk niks op tegen als een jumpsuit sexy is. Dat kun je natuurlijk verwachten bij Classy Wear. Onze jumpsuits zijn sexy en classy.

 

Heerlijk tot rust komen

De jumpsuit is voor veel vrouwen eigenlijk de pyjama waarin ze niet slapen. Op een luie dag geniet je van een goed boek of een goede film. Je nestelt je op de bank in je jumpsuit en je hoeft even nergens aan te denken. Het moment is voor jou, je wilt ontspannen. Strakke kleding hoort daar natuurlijk niet bij, vandaag die jumpsuit. Recht uit je bed daal je neer op de bank en komt er de eerste paar uur niet meer vanaf. We geven je groot gelijk. Je jumpsuit is een eerste klas ticket naar ontspanning in eigen huis. Basta!

 

Thuis in je jumpsuit ronddartelen

Je ding doen, daar ben je goed in. Gewoon wat eten maken, lekker lunchen, een tijdschrift lezen. Ronddartelen in huis. Er is niks lekkerder dan wanneer alles mag en niets moet. Dat mag allemaal in een jumpsuit. Dit kledingstuk lijkt er zelfs voor gemaakt. Zonder al teveel verplichtingen kun je hele dagen ronddartelen in de jumpsuit. Eindelijk even tijd voor jezelf, voor de dingen waar jij zin in hebt. En niemand die zegt dat je dat niet mag. Neem het er maar eens van meid. Je hebt het verdiend. Eigenlijk zou je man of vriend je een jumpsuit cadeau moeten doen.

 

Losse stof, lekker luchtig

De jumpsuit zit lekker luchtig rond je lichaam. Dit sexy kledingstuk zit nergens strak, want daar is hij niet voor bedoeld. Gewoon heerlijk losjes en luchtig. De zachte stof draagt heerlijk en een jumpsuit mag eigenlijk best wat ruim vallen. Het gaat er tenslotte om dat je ontspant. Sommige jumpsuits zijn een beetje doorschijnend. Bij die modellen is het leuk om mooie lingerie te dragen onder je jumpsuit. Omdat het kledingstuk vrij los zit, zal het even duren voor anderen door hebben dat je sexy lingerie draagt. Veel mannen vinden dat verrassingseffect erg leuk, zo horen we van onze klanten. Dat is ook voor jou bereikbaar met een van deze jumpsuits.

 

Online bestellen is snel in huis hebben!

Bij ClassyWear maken we het je het liefst zo makkelijk mogelijk. Door onze gebruiksvriendelijke website, maar ook door het vervolg van je bestelling. Nadat we je betaling binnen hebben gaan je artikelen zo snel mogelijk met de postbode mee. Voor je het weet heb je je jumpsuit en andere producten in huis. Dat wordt ontspannen geblazen!

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75