Ruilen & Retourneren


Retourneren
Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Retourneren is geen probleem! Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Ook afgeprijsde artikelen morgen geretourneerd worden. Tip! Vaak past je retourzending door de brievenbus en kan het als brievenbuspakketje verstuurd worden, dit scheelt aanzienlijk in de kosten.

Retouradres:
ClassyWear
Industriestraat 2
6135 KH Sittard
       
Binnen enkele dagen na ontvangst van je retour zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaald.
De verwerking van een retour duurt ongeveer een week.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen? Geef dan duidelijk op het retourformulier aan welk artikel/maat je graag wilt ontvangen, wij sturen het vervolgens gratis naar je toe!


- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen
- De kosten van retourzending zijn voor de afzenderDoor het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »