VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Ruilen & Retourneren


Retourneren binnen NL , eenvoudig & voordelig!
Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Retourneren is geen probleem! Kruis op de pakbon aan welke artikelen je retourneert, gebruik bijgevoegd retourlabel en geef je pakketje af bij een PostNL servicepunt (https://www.postnl.nl/locatiewijzer). De kosten hiervoor bedragen €3,95 en worden achteraf bij de terugbetaling van je retour verrekend, je hoeft bij het afgeven van het pakketje dus niets te betalen.

*Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid om je op het herroepingsrecht te beroepen en de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
       
Binnen 14 dagen na aanmelding van je retour zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op dezelfde rekening waarmee is betaald, mits we de producten in de bestellingen in goede orde hebben ontvangen.

Ruilen
Wil je een andere maat of toch een ander artikel? Plaats in dat geval een nieuwe bestelling, dan heb je de gewenste maat/het gewenste artikel snel in huis.

Retourneren buiten NL
Woon je buiten Nederland en wil je je bestelling retourneren, stuur je pakketje (op eigen kosten) naar het volgende adres:

ClassyWear
Noord 41
2931SJ
Krimpen aan de Lek

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij het helaas niet terug nemen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75