Levertijd 1-3 werkdagen
Niet goed, geld terug
Discrete levering
Gratis verzending v.a. €75

Ruilen & Retourneren


Retourneren binnen NL , eenvoudig & voordelig!
Is het artikel toch niet helemaal wat je in gedachten had? Retourneren is geen probleem! Gebruik bijgevoegd retourlabel en geef je pakketje af bij een PostNL servicepunt. De kosten hiervoor bedragen €3,95 en worden achteraf bij de terugbetaling van je retour verrekend, je hoeft bij het afgeven van het pakketje dus niets te betalen.

*Bij de aankoop van producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Daarna heb je nog eens 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren.
       
Binnen enkele dagen na ontvangst van je retour zullen wij het aankoopbedrag terug storten op dezelfde rekening waarmee is betaald.
De verwerking van een retour duurt ongeveer een week.

Ruilen
Wil je een artikel ruilen? Geef dan duidelijk op het retourformulier aan welk artikel/maat je graag wilt ontvangen, wij sturen het vervolgens gratis naar je toe!

Retourneren buiten NL
Woon je buiten Nederland en wil je je bestelling retourneren, stuur je pakketje (op eigen kosten) naar het volgende adres:

ClassyWear
Tiendweg 45K
2931CL
Krimpen aan de Lek

- Als het product gedragen of beschadigd is kunnen wij deze niet terug nemen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
Levertijd 1-3 werkdagen
Niet goed, geld terug
Discrete levering
Gratis verzending v.a. €75