VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

AFTER VACATION DIP; hoe komen we er vanaf?

  • Geplaatst op
  • 0
AFTER VACATION DIP; hoe komen we er vanaf?

Oke, het weer is nu niet bepaald om over naar huis te schrijven. Ons regenachtige kikkerlandje lijkt alles behalve op een tropische zomerbestemming en als jij nou net dit jaar besloten hebt om thuis te blijven, dan is dat natuurlijk echt een dikke vette domper. Wel op vakantie geweest, maar thuiskomen met regen.. ook een domper! Maar niet getreurd, wij hebben de allerleukste zomerkoopjes voor jullie op een rijtje gezet. Kruip onder je dekentje op de bank en shop gewoon gemakkelijk online! De enige remedie tegen een dipje is namelijk winkelen bij ClassyWear.

De leukste jurkjes

We zitten net lekker over het weer te klagen, komen we met jurkjes aan. Maaaar de jurkjes van ClassyWear kun je natuurlijk naar de tofste feestjes en festivals dragen, weer of geen weer. Je kan tenslotte niet aankomen op een festival in een lange broek met laarzen (al zou het soms wel erg praktisch zijn;)). Heb jij een chique feestje in het vooruitzicht? Dan is het high/low jurkje met rosé gouden pailletten perfect, ditzelfde jurkje is ook verkrijgbaar met een crème kleurige rok. Ben jij een echte koopjesjager en doe jij het niet voor minder dan 50% korting? Dan is dit strapless ivoorkleurige jurkje (https://www.classywear.nl/espiral-lingerie-strapless-ivoorkleurig-jurkje.html) een koopje wat je echt niet mag missen!

 

De mooiste topjes

Sexy, maar stijlvol en gedurfd. Zo kun je ClassyWear het beste omschrijven. Deze topjes kun je combineren met een klassieke lange strakke rok, maar ze kunnen ook perfect op een kinky leren broek naar een tof feestje. De sexy roze waterval top doet het goed op een leren legging en de mono schouder top in de kleur mokka kan je zowel dragen naar het werk, als ’s avonds naar een sexy feestje. Door de ontblote schouder wordt het een spannend geheel.

 

Bikini’s en monokini’s

Zwemmen hoeft niet altijd buiten en een sexy bikinitopje kun je ook dragen naar een festival bovenop een stoer spijkerbroekje en een tof army jack. De mooiste bikini’s zijn nu al in de aanbieding bij ClassyWear. De halter bikini black/animal heeft een prachtig push-up effect en een speels broekje met tijgerprint. Ga jij liever voor strapless? Deze bikini is perfect, door de prachtige gouden details krijgt jouw lichtgebruinde huid een nog mooiere en gezondere uitstaling.  Liever wat fellers? Deze gevoerde bikinitop met gekleurde print heeft een sexy strappy back. Staat super op een wit shortje met een khaki kleurig legerjack.

 

Teddy’s en body’s

Als we overdag in onze pyjama gehangen hebben, onflatteus onder een dekentje op de bank (ja het is dus nog steeds zomer) dan mogen we ons ’s avonds wel wat meer optutten. Verras je partners in een van de meest sexy teddy’s ever van het merk Oh La La Cheri, de spannende teddy bestaat uit een mooie transparante stof waarin een mooi patroon zit verwerkt. De teddy heeft voorgevormde cups en laat jou stralen! Ga jij liever voor echt gedurfd en sexy? Met de half open cup bustier, eveneens van het merk Oh La La Cheri, zorg jij voor een onvergetelijke nacht.

 

Natuurlijk staan er nog veel meer prachtige artikelen in de sale, wees er dus snel bij want op is echt op! Buy now or cry later ladies;). Shop hier de hele sale collectie per categorie.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75