VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

TREND: Leather look is hot!

TREND: Leather look is hot!

Van leren jasjes, stoere enkellaarsjes en leather look broeken; leer is helemaal hot! Terug van weggeweest, het maakt je outfit stoer en sexy. Gelukkig is er inmiddels de ‘leather look’ trend, echt leer is namelijk vaak duurder. Bij ClassyWear laten we deze trend uiteraard niet links liggen en hebben we verschillende leather look broeken en leggings voor een mooi prijsje online staan. Ook geven we natuurlijk enkele handige tips in deze blog hoe je de nieuwe collectie kan combineren.

The leather skirt

Het leren rokje is een echte klassieker en gaat meerdere seizoenen mee. Door het leather look rokje krijgt jouw outfit een boost en wordt je een ware sexy biker babe! Door de edgy look kun jij dit rokje overal mee combineren. Draag naar het werk een dunne panty en mooie blouse erop, voor een feestje mag de panty uit en draag je een sexy top. Ook is het leren rokje tijdloos, je kan hem zowel in de winter als in de zomer dragen. Een echte musthave voor in jouw wintergarderobe dus!

 

Het leren biker jacket

Hier mag je in investeren ladies, een leren jasje is namelijk AL-TIJD goed. Perfect te combineren op een stoere jeans, of voor een contrasterende look op een mooie zwarte kokerrok. En niet alleen in het zwart, in iedere kleur doen de leren jasjes het goed. Natuurlijk hoeft het geen echt leren jasje te zijn, maar wanneer je voor faux leather gaat hou er dan wel rekening mee dat het jasje minder lang meegaat. Een echt leren jasje wordt namelijk met de jaren mooier en mooier, doordat het leer dan een echte vintage look krijgt.

 

The leather pants

Of jij nou een etentje hebt met je schoonouders of een sexy stapavond met vriendinnen tegemoet gaat, het draait er allemaal om hoe jij de leren broek of legging combineert. Een heerlijke oversized kabeltrui, of een sexy topje waarin jouw decolleté goed uitkomt. Alles kan en alles mag. Bij ClassyWear koop je unieke leren broeken en leggings met prachtige details. Van gouden ritsen tot veterdetails en kant. Ga jij voor basic black of durf jij rood aan? Met een paar high heels steel jij in ieder geval overal de show!

 

Het verschil tussen een broek en een legging

Laten we voor eens en voor altijd met elkaar eens worden over het verschil tussen een broek en een legging. Deze regels gelden met name voor de werkvloer, school en familiebezoek. Voor een stapavond kan jij all-the-way gaan, maar voor deze gelegenheden is het toch wel belangrijk dat je het verschil weet. Een leren broek is vaak van dikkere stof, voorzien van een voering en zakken. Hierdoor hoef jij er niet perse een lange top, trui of vest op aan te doen, maar kun jij ook een mooie blouse erin dragen. Bij een legging zie je vaak een ‘stuk meer’, doordat ze gemaakt zijn van een dunnere stof is het dus niet altijd even geschikt om hier een korte top op te dragen. Ook heeft een legging van boven elastiek en geen zakken, waardoor wij dus altijd aanraden om toch iets langers te dragen.

 

Natuurlijk hebben wij heel veel leuke nieuwe artikelen online gezet! Onder andere de nieuwe leather look collection, sexy leggings, stoere broeken en erotische wetlook items. Je shopt de nieuwe collectie hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75