VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Zomertrend; The Navy Look

  • Geplaatst op
  • 0
Zomertrend; The Navy Look

Navy blue is the new black! De kleur donkerblauw zien we steeds meer terugkomen in de zomercollecties en is dus een echte trend die niet in jouw zomergarderobe mag ontbreken. Vorig jaar was de trend al in opkomst en nu is hij ook bij de massa aangekomen. Van hippe jurkjes tot sexy bikini’s, je kunt het je zo gek niet bedenken. Vooral kleding met streepjes en de combinatie met donkerblauw, rood en wit zien we veel langskomen. Paraderen over de boulevard met jouw rieten strandtas en een marine dress door de haven van jouw zomerbestemming is dus zeker een go! Ga jij mee met deze trend?

Striped Dress

Perfect te combineren met een paar witte sneakers en een spijkerjasje, maar ze zijn ook sexy te dragen. De collectie striped dresses van ClassyWear is multifunctioneel. Het strakke gestreepte jurkje van het merk Espiral is een perfect voorbeeld van ‘the navy look’. De dunne rode bandjes in de hals en op de rug geven het jurkje een final touch. Door de strepen in de lengte maakt hij je optisch een stuk langer en slanker! Breedtestrepen dragen als je wat voller bent is dus echt een no go, wil je mee met deze trend? Ga dan voor strepen in de lengte. Het strandjurkje is perfect voor een ontspannen dagje bij een beach club. Wederom donkerblauw met wit gestreept en door de open zijkanten, welke aan beide kanten te knopen zijn, is het jurkje heerlijk luchtig! Door de franjes krijgt het jurkje een speelse uitstraling.

 


Navy jurkjes

Ga jij liever voor sexy? Kies dan voor het donkerblauwe jurkje met rode bandjes. Door de asymmetrische rode bandjes in de nek en rug krijgt het jurkje een speelse, maar toch sexy look. Een paar rode killer heels eronder, een mooie clutch en jij bent er helemaal klaar voor om de show te stelen! Maar het merk Espiral heeft meer in de collectie, in dezelfde kleurencombinatie is er ook de donkerblauwe jurk met open rug. Aan de achterkant lijkt het alsof je een kokerrok draagt met een top, deze opening zorgt voor een speelse look waardoor ook dit jurkje weer perfect te dragen is op jouw vakantie.

 


Marine bikini’s

Naast een berg jurkjes, mogen er natuurlijk ook geen bikini’s ontbreken in jouw koffer. Ook hier hebben we bij ClassyWear natuurlijk aan gedacht.  Van stringbikini’s tot gewone bikini’s, de navy trend komt overal in terug.  De blauwe string bikini heeft een sexy marine look en een speelse print met ankers en rode roesjes.  Draag jij liever geen stringbikini? Dan is de navy anker print bikini echt iets voor jou! Deze halterbikini heeft net als de stringbikini een speelse print met ankertjes, een voordeel is dat deze bikini mooie voorgevormde cups heeft en een verstelbare rugsluiting. Hierdoor biedt de haltertop perfecte ondersteuning, ook als jij een voller decolleté hebt. Met deze bikini’s weet jij zeker dat je de enige bent op het strand deze zomer!

 


Nu wij de leukste marine/navy items voor jullie op een rijtje hebben gezet, is het tijd om te shoppen! Vergeet ook zeker geen kijkje te nemen in de koopjeshoek, de laatste items vliegen de shop uit en zijn voor lage prijsjes nog tijdelijk te verkrijgen. Wat is jouw favoriete item uit onze zomercollectie?

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75