VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Sexy Lingerie; verras je partner

  • Geplaatst op
  • 0
Sexy Lingerie; verras je partner

De zomervakantie komt eraan, we gaan allemaal onze koffers inpakken en waarom zouden we er dan niet iets leuks in stoppen waar onze partner ook iets aan heeft? Je koffer zit namelijk propvol kleding en schoenen, maar een sexy lingeriesetje waarmee jij je partner kan verrassen mag ook absoluut niet ontbreken. Na een zwoele zomeravond op het strand mag jij best eens even flink uitpakken met bijvoorbeeld een van onze mooie kanten setjes. Wij hebben de bestsellers van afgelopen maand voor jullie op een rijtje gezet.

1. Zwart Strappy Setje

Op nummer één staat dit prachtige zwarte strappy setje van het merk Oh La La Cheri. zacht en sexy tegelijk. Het tweedelige setje is mooi afgewerkt met een subtiel gouden randje en bestaat uit een open BH met een bijpassend super sexy broekje. Gegarandeerd een verrassing!

 

2. Zwart Deep-V Setje

Dit setje is, naast dat die enorm sexy is, ook nog eens super handig. Door het decolleté wat diep is uitgesneden is hij perfect voor onder ieder jurkje. De bh is strapless, waardoor je ook geen last hebt van vervelende bandjes die overal onderuit komen. Kortom een echte musthave!

 

3. Rood Setje

Red is always a good idea. Naast dat dit rode setje van het merk Espiral gewoon verleiding uitstraalt, is die ook nog eens erg comfortabel. De bh geeft voldoende ondersteuning en met rood kan je eigenlijk gewoon niks meer fout doen. Jouw partner wordt vast helemaal wild na het zien van jou in dit prachtige lingeriesetje.

 

4. Roze ‘uitpak’ setje

Wie ga jij verleiden in deze prachtige bh en string? Je wordt een waar cadeautje om uit te pakken in dit sexy setje. De bh heeft een voorgevormde cup en een grote strik die geheel naar eigen wens te strikken is. De string aan de achterkant bevat ook dezelfde grote stik en is dus op maat te knopen.

 


5. Strappy setje wit

Maagdelijk wit, maar niemand is zo onschuldig als die lijkt. Draag dit witte strappy setje onder een van jouw losse zomerjurkjes en verras jouw partner bij thuiskomst in het hotel. Als dat geen zwoele zomernacht gaat worden, weten wij het ook niet meer.

 


6. BH/Boyshort Aqua Nude

We’re in love! De combinatie van aqua/mintgroen met goud/nude zou echt gewoon overal in terug moeten komen. En je shopt het setje van het merk Oh La La Cheri nu met wel 57% korting! Als dat geen goed koopje is. Doo de satijnen accenten krijgt het setje een luxe uitstraling.

 


7. Halter Babydoll Black

Deze babydoll is perfect te dragen onder een little black dress. Het jurkje heeft een prachtige halslijn en diep decolleté. Hij wordt geleverd met een bijpassende string. Door de mooie kanten details krijgt deze babydoll een luxe uitstraling.

 


8. Kanten Playsuit Mokka

Deze playsuit is niet alleen perfect om je partner mee te verrassen, maar ook heerlijk luchtig om in te slapen. Deze kleur staat prachtig als je een gebruind zomerlichaam hebt, maar is ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ben jij een echte daredevil? Dan is die ook leuk voor over je bikini.

 


Nu we de leukste en populairste items op een rij hebben gezet wordt het tijd om te shoppen! En natuurlijk je koffer klaar te maken voor de zwoelste zomervakantie ooit. Shop de hele collectie hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75