VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Een romantisch dagje uit, wat is een goed idee?

  • Geplaatst op
  • 0
Een romantisch dagje uit, wat is een goed idee?

Welk soort romantisch dagje uit staat garant voor een geslaagde date? Het is lastig om een goed idee te bedenken. Wij hebben het makkelijk gemaakt door een lijst van onze favorieten samen te stellen. Lees snel verder om een idee te krijgen en jouw date ook te laten slagen!

Romantisch dagje uit?

Tegenwoordig is een snel ‘liefdesleven’ vrij normaal. Het vinden van creatieve nieuwe date-ideeën is echter moeilijker dan ooit. De meesten van ons komen waarschijnlijk al snel met het idee: "Hey, heb je zin in ‘Netflix en chill’?"

Ja... heel gewoontjes en super basic...

Als je iemand echt leuk vindt, dan ben je bereid om indruk op hem te maken. Je hebt natuurlijk maar één eerste indruk en dus één kans. Wat is nu een echt romantisch dagje uit?

Onze favorieten

Hieronder hebben we een korte lijst voor je samengesteld. Dit zijn onze favoriete ideeën voor elke ‘love bird’. Ook in deze tijden met COVID-19 kan je hiermee goed uit de voeten.

  1. Picknickdate

Kies een zonnige dag en neem je geliefde mee naar een natuurplek met een waanzinnig uitzicht. Verder natuurlijk niet vergeten om wat lekker eten en drinken mee te nemen. Er is niets romantischer dan samen picknicken, het delen van eten en genieten van het moment.

  1. Dagje strand

Zonneschijn, duinen, zand, de oceaan, surfen en een soort bikini showtime. Het beste moment om hem te vertellen hoeveel geluk hij heeft met een meisje zoals jij. Als je op zoek bent naar passende badkleding ben je bij ons aan het juiste adres. Je hebt de keuze uit brazilian bikini broekjes, mix & match bikini’s en string bikini’s. Wil je het wat uitdagender, dan is een monokini een prima keuze!

  1. Ontbijtdate

Ja! We houden van het idee van een ontbijtdate! Elkaar aan het begin van de dag zien… Wat een geweldig idee om de ​​dag samen te beginnen. Het maakt niet uit of het een zonnige ochtend is of een grijze bewolkte dag. Neem een ​​Franse croissant met koffie en je hebt gegarandeerd een fantastische sfeer.

  1. Dinerdate

Stel je voor dat jullie samen een diner bereiden? Je zou hem kunnen laten zien dat je niet alleen een charmant meisje van buiten bent, maar ook professionele vaardigheden hebt! Maak indruk, want liefde gaat door de maag! Weet je wat het pluspunt is? Kleed je voor de gelegenheid met bijvoorbeeld een sexy jurk, alleen voor jou en hem. Hij zal meteen voor je vallen met een sprankeling in zijn ogen. Wil je iets spannenders? Draag een wetlook jurkje!

  1. Een nachtje blijven slapen

Ideaal voor als jullie elkaar al een tijdje kennen en de relatie sterker willen maken. Je kan hem bijvoorbeeld een ​​romantische avond op zijn verjaardag bezorgen. Of nodig hem gewoon uit voor een avondje film thuis! Dit idee hoeft namelijk niet saai te zijn indien je het combineert met idee nummer 4. 's Avonds voor het slapengaan is het jouw showtime! Draag sexy lingerie of een sexy kostuum om een mooie ​​fantasie te creëren en bezorg hem een ​​onvergetelijke avond!

Hopelijk heb je iets aan deze tips gehad en maken jullie er een prachtig romantisch dagje uit van. Klik hier om onze nieuwste items te zien en verrassend voor de dag te komen.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75