VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

TREND: Sexy body's en bustiers

  • Geplaatst op
  • 0
TREND: Sexy body's en bustiers

We zien ze steeds vaker voorbij komen, niet alleen in de slaapkamer, maar ook gewoon op straat. Body’s en bustiers zijn helemaal hot! Vooral de classy zwarte kanten body’s en rode sexy bustiers zien we dagelijks de revue passeren. Maar hoe draag je dit nu in het dagelijkse leven zonder dat het ordinair wordt? Wij hebben een aantal leuke tips en trends voor jullie op een rijtje gezet.

Wat is het verschil tussen een body en bustier?

Een body is een lingerie-item dat in principe je hele bovenlichaam bedekt. Het is een sexy top waar het broekje aan vast zit. Vaak bieden ze geen ondersteuning voor de borsten. Een bustier daarentegen is een beha met een langere top eraan vast vaak voorzien van beugels welke jouw decolleté meer ondersteuning bieden. Een body is vooral enorm praktisch voor onder een strak jurkje, hierdoor is er geen rolletje meer te bekennen doordat het je hele lichaam bedekt en ‘strak trekt’. Een bustier wordt vaak alleen gedragen in de slaapkamer in combinatie met sexy jarretels en een bijpassende slip.

 

Wanneer kun je een body dragen?

Een body kan je tegenwoordig niet alleen in de slaapkamer dragen, maar ook in het dagelijks leven. Let wel op dat je outfit niet té ordinair wordt, dit doe je door hem bijvoorbeeld te combineren met een mooie zwarte blazer, strakke jeans en een paar mooie pumps. Wanneer je gaat voor een sexy night out met vriendinnen kun je hem ook combineren met een leather pants of leren rokje.

 

Soorten body’s

Bij ClassyWear hebben we enorm veel keuze in verschillende soorten en maten body’s. Een aantal zijn ook geschikt om door de dag te dragen. Met de feestdagen in aantocht is een mooie kanten zwarte body zeker een musthave! Oneindig te combineren en tijdens het kerstdiner te dragen met een mooi jasje en na het diner hoef jij je niet om te kleden, gooi het jasje uit en je bent klaar om op stap te gaan! Er zijn body’s welke je als halter draagt, maar ook enkele teddy’s met korte en lange mouwen.

 

Verleid je partner!

Natuurlijk hebben we ook een aantal super sexy teddy’s, bustiers en body’s welke uitermate geschikt zijn voor een spannende avond met jouw partner. In de slaapkamer mag jij tenslotte helemaal los gaan! Red is always a good idea en daarom hebben wij een grote collectie teddy’s en bustiers met rood kant, mooie strikjes en prachtige details. En laten wij nou net uit betrouwbare bronnen hebben vernomen dat mannen de body in combinatie met jarretels een van de meest sexy lingerie-items ever vinden!

 

Wil jij makkelijk een body, teddy of bustier online bestellen? Dan ben je bij ClassyWear aan het goede adres. Shop nu de hele collectie online al vanaf €9,95. De mooiste en sexy lingerie voor jou! Dare to wear.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75