VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

ZOMERTIP; Clubwear jurkjes & bruizende beachclubs

  • Geplaatst op
  • 0
ZOMERTIP; Clubwear jurkjes & bruizende beachclubs

Van sexy tot elegant, clubwear jurkjes shop je online bij ClassyWear! De jurkjes hebben een luxe uitstraling, mooie afwerking en zijn perfect voor iedere gelegenheid. Of je nou een erotisch feest hebt of een elegante avond uit. Alle ogen zijn gegarandeerd op jou gericht! Laat zien wat je in huis hebt en je steelt gegarandeerd de show in de sexy partywear.

Ready for take off!

Door een sexy lingeriesetje onder de clubwear jurkjes te dragen ben jij voorbereid op een spannende afterparty. Online voor verleidelijke prijsjes en ze voeren de spanning flink op bij jouw partner. Ze spreken de taal van de verleiding, dus gegarandeerd een feestje, zowel voor jou als voor hem;)!

 

Dare to wear!

Met een party dress van ClassyWear begint het feestje eigenlijk al als je je thuis voor de spiegel staat op te tutten. De clubwear jurkjes van ClassyWear zijn gemaakt van verleidelijke stoffen met een luxe afwerking. Metallic of lakleer als je voor kinky wil gaan, bandage dresses om jouw prachtige figuur te accentueren maar ook heerlijk luchtige stoffen voor de warme, zwoele zomeravonden. Daarom zijn de clubwear jurkjes ook ideaal voor een romantische avond bij een hippe beachclub na een heerlijk dagje strand. En ja dat kan ook gewoon in Nederland ladies, daar hoef je geen luxe vakantie naar Ibiza voor geboekt te hebben. Wij hebben de leukste beachclubs in Nederland voor jullie op een rijtje gezet. Wees de ster van de avond!

 

Top 3 beachclubs

Vaak kan je in de beachclubs na een dagje chillen je ook gewoon omkleden in een van de kleedhokjes of toiletten om je klaar te maken voor een girls night out. Is dat even handig? Make-up tas in je strandtas, een sexy lingeriesetje (voor de spannende afterparty) en natuurlijk een van de luxe clubwear jurkjes. Maar we zullen snel to the point komen, want we hebben de allerleukste beachclubs in Nederland voor jullie bezocht en omschreven.

 


1. Beachclub Royal - Hoek van Holland

Er is altijd tijd voor een feestje, dat is het motto van Beachclub Royal in Hoek van Holland. Bij Beachclub Royal voel jij je speciaal, ze zorgen voor een unieke ervaring of je nou gaat voor een diner voor twee of een avondje uit. Je kan er tot in de late uurtjes dansen met je blote voetjes in het zand. Is dat even handig, want high heels zijn echt niet altijd even comfortabel voor een hele avond.

 


2. Beachclub Vroeger – Bloemendaal aan Zee

Bij Beachclub Vroeger worden ieder weekend de beste strandfeestjes gegeven. Op een prachtige locatie aan de kust van Bloemendaal aan Zee kun je overdag heerlijk loungen met een heerlijke cocktail en heerlijke nacho’s uit de steenoven (die ene keer zondigen mag echt wel;)). In de late uurtjes kun je bij Beachclub Vroeger jouw bikini omwisselen voor een clubwear dress en genieten van heerlijke line-ups, live entertainment en stijlvolle partyanimals.

 


3. Beachclub Sunrise – Best

Niet aan het strand, maar wel een toplocatie voor een goed feestje. Overdag worden er verschillende leuke evenementen georganiseerd zoals bijvoorbeeld Aquabiza 30 juli.  Met meer dan 80 shops word Beachclub Sunrise omgetoverd tot een populaire markt in Ibiza stijl. Dan waan jij je toch even op het Spaanse eiland, ook al is jouw bestemming deze zomer Playa Hollanda. Ook in de avonduren worden er verschillende toffe feestjes georganiseerd waar jij en je vriendinnen heerlijk kunnen genieten van Salsa- en Latinmuziek.

 


Nu jij op de hoogte bent van de meest populaire Beachclubs verspreidt door ons hele kikkerlandje, kun je de meest sexy en mooiste outfit online shoppen op www.classywear.nl. Van clubwear jurkjes tot heerlijke strandoutfits, bikini’s en meer.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75