VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Bruidslingerie; wat draag jij op jouw grote dag?

  • Geplaatst op
  • 0
Bruidslingerie; wat draag jij op jouw grote dag?

Alles is perfect en geregeld; de jurk, het bruidsboeket, de locatie en ga zo maar door. Maar wat velen vergeten is de bruidslingerie, wat draag je onder je prachtige bruidsjurk? En wat is geschikt voor jouw spannende huwelijksnacht? Bij ClassyWear shop je de mooiste korsetten en lingeriesetjes voor fijne prijzen. Geen high end boutique prijzen, maar wel dezelfde kwaliteit! Dat is pas mooi meegenomen.

What to wear?

Bruidslingerie mag je absoluut niet onderschatten. Je moet je optimaal vrouw voelen, enorm sexy, maar het moet ook lekker zitten. Je moet er tenslotte de gehele dag in rondwandelen en geloof ons, de jurk is vaak al niet op en top handig en comfortabel, dus des te belangrijker dat jouw onderkleding perfect is op de dag zelf! Nu zit er natuurlijk een duidelijk verschil in wat je draagt tijdens jouw huwelijksnacht en tijdens de trouwceremonie. Tijdens de ceremonie en de dag zelf is het belangrijk dat je je goed kan bewegen en het voldoende ondersteuning biedt. Vaak hangt de keuze van jouw jurk af. En we hebben de populairste modellen met bijbehorende lingerie voor jullie op een rijtje gezet!

 

De strakke trouwjurk

Als je een trouwjurk hebt met een strak bovenlijfje is het natuurlijk fijn om daar extra nadruk op te leggen. Jouw figuur moet perfect uitkomen en vooral de ‘probleemzone’ rondom je middel moet probleemloos ogen. Dit doe je met een bustier of body, deze bedekt je volledige bovenlijf zonder dat er iets van te zien is. Va va voooooom, verwelkom jouw sexy bovenlijf in de trouwjurk van je dromen!

 

Een strapless jurk

Voor dit model kan je het beste kiezen voor een mooie BH die comfortabel zit. Ga voor een strapless BH die goede ondersteuning biedt en perfect past. Wanneer jij helaas niet bent voorzien van een grote boezem, kun je kiezen voor een push-up BH. Zorg wel dat je deze al aan hebt tijdens het passen en op maat maken van de jurk, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 


Jurk met blote rug

Heb jij de jurk van je dromen gevonden en heeft deze een blote rug? No worries, vaak kun je vragen of ze BH pads aan de binnenkant van de jurk bevestigen. Wil jij dit liever niet? Dan kan je ook gaan voor de bekende plak BH. Zorg wel dat je er eentje koopt van goede kwaliteit, zodat die niet op de helft van de dag loslaat (met alle gevolgen van dien).

 


Gladde jurk

Ga voor naadloos! Naadloos ondergoed is perfect en onzichtbaar. Ook hiervoor geldt: koop kwaliteit. Je voelt je misschien wat minder sexy zonder kant en diamantjes, maar dat bewaar je gewoon voor de huwelijksnacht. Hier kan je volledig losgaan!

 


Corrigerend ondergoed

En nee daarmee bedoelen we niet de mega grote vleeskleurige onderbroeken van oma aan de waslijn. Tegenwoordig wordt er prachtige corrigerend ondergoed verkocht in prachtige kleuren en zelfs met kant. Het is echt geen taboe meer om corrigerend ondergoed te dragen en vooral niet tijdens je grote dag als het je meer zelfvertrouwen geeft!

 


De huwelijksnacht

Pak uit en verras je hubby! Kies voor een van onze sexy lingeriesetjes of als dat iets te gedurfd is ga dan voor een prachtige body of babydoll. Je kan gaan voor elegante en verleidelijke lingerie met veel kant in zachte kleurtjes, wit is heel mooi en natuurlijk op en top ‘bridal’. Wil jij gaan voor MEGA sexy? Kies dan voor rood, kant, diamantjes en prachtige afwerkingen. Het is een gewaagde keuze, maar zorg vooral dat je jezelf goed voelt en zelfverzekerd! Niets is sexier dan een vrouw die zichzelf goed voelt.

 


Ben jij al klaar voor de grote dag? Natuurlijk hoef je niet alleen tijdens je huwelijksnacht uit te pakken, de sexy lingeriesetjes van ClassyWear doen het ook perfect na date night op een zaterdagavond! Bekijk snel de gehele lingeriecollectie hier.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75