VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Trend; welke kleur mag niet ontbreken in jouw kledingkast?

  • Geplaatst op
  • 0
Trend; welke kleur mag niet ontbreken in jouw kledingkast?

Nu het zomerzonnetje eindelijk weer iets van zichzelf laat zien, zitten jullie vast niet te trappelen om te denken aan de herfst- en wintertrends van dit jaar. Maar een goed voorbereid mens telt voor twee en natuurlijk zitten wij iedere dag weer bovenop de laatste trends en ontwikkelingen van het modelandschap. Daarom blikken wij vast met jullie vooruit op de kleuren die dit najaar niet in jouw garderobe mogen ontbreken. Dan kan je in ieder geval alvast beginnen met shoppen met dit lekkere weer! Ook geen straf, toch;)?

Wie bepaalt eigenlijk de trendkleuren?

Alle presentaties van de bekende modehuizen zijn natuurlijk allang geweest voor de herfst en winter en op basis daarvan voorspelt Pantone de trendkleuren van 2017. Natuurlijk is dit slechts een voorspelling op basis van wat er getoond is op de catwalks, maar hoe weten ontwerpers voor welke kleuren ze moeten gaan? Bepalen zij de trends, of zijn het toch de redacteuren, reclamemensen of zijn wij het zelf? Iets om zeker over na te denken. Maar voor nu komen we to the point met de trendkleuren voor dit seizoen.


 

Dé trendkleuren van 2017

We zien vooral veel warme en romantische herfsttinten terugkomen in het kleurenpallet. Marineblauw, verschillende tinten rood onder andere bordeaux wordt erg populair, maar ook fel rood en army green mogen niet in jouw kast ontbreken. Het fijne ervan is dat al deze kleurtjes makkelijk met elkaar te combineren zijn, vooral met beige en grijstinten zit jij altijd goed. Zo kun je de hele herfst en winter in ons koude kikkerlandje voor de spiegel staan en de leukste setjes maken.


 

Netpanty’s zijn terug van weggeweest!

Ook op de catwalk zagen we er veel voorbij komen, de netpanty is weer helemaal hot. Deze trend komt oorspronkelijk uit de jaren ’20 en is in de jaren ’50 en ’90 ook al teruggekomen. Ze kunnen onder een hotpants, lange jurk of rok, of zelfs onder jouw destroyed jeans broek. Bij ClassyWear koop je natuurlijk ook een brede collectie aan kousen & panty’s om net even die finishing touch te geven aan jouw sexy outfit. Panty’s met tekst, maar ook ritsen en toffe prints. En dat al vanaf €4,19, dat is nog eens leuk shoppen!


 

Klein maar fijn

Wij vrouwen hebben soms de neiging om in de winter een dikke trui aan te trekken en steeds meer lagen kleding over elkaar te dragen. Natuurlijk moeten we er daar onder nog steeds super sexy en verleidelijk uit zien We zien het komende najaar veel semi-transparante lingerie terug in verleidelijke kleuren. Veel tule, kant en sexiness dus. En dat allemaal passend bij de komende trendkleuren: rood rood en nog eens rood!


 

ClassyWear heeft natuurlijk ook niet stilgezeten tijdens de zomermaanden en binnenkort komt de nieuwe collectie online, waarin we zeker veel van deze kleurentrends terug gaan zien. Kan jij ook niet wachten? Shop dan nu alvast de leukst items in onze koopjeshoek. Met prijzen al vanaf €3,95.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75