VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

50 Shades Darker producten: Verras je partner in de slaapkamer!

  • Geplaatst op
  • Door Lena
  • 0
50 Shades Darker producten: Verras je partner in de slaapkamer!

50 Shades Darker is het vervolg op de film 50 Shades of Grey, welke een gigantisch succes was in de Nederlandse en internationale bioscopen. Vrouwen (en ook mannen) gaan ook dit keer weer massaal naar de bioscoop voor deze film. ClassyWear is gek van 50 Shades Darker en weet dat jij de film, en alle sexy attributen in de film, ook kan waarderen. Daarom hebben wij een mooie collectie 50 Shades Darker producten in onze collectie opgenomen!
 

Waarom is 50 Shades zo’n groot succes?


Het succes van 50 Shades heeft volgens ons diverse redenen. Zo beschikken maar weinig mannen over zoveel kwaliteiten als dat Grey heeft. Christian Grey is sexy, mannelijk en bedachtzaam. Wij vrouwen vinden deze combinatie onweerstaanbaar. Doordat hij ook nog eens afgestemd is op de gevoelens van een vrouw en hier perfect mee weet om te gaan kunnen veel vrouwen Christian niet weerstaan. En wij ook niet!
 

Naast dat Christian simpelweg onweerstaanbaar is vliegen wij met zijn alle ook de bioscopen in om de volgende reden: we zijn met zijn alle aangetrokken tot het thema liefde. Dit maakt de film vooraf al bijna een hit. Wij worden door het liefdesleven van Christian en Anastasia aangetrokken. Een eerste prille liefde, dat laat ons denken aan onze eigen eerste liefde.
 

De laatste reden voor succes van 50 shades is het spel om de controle. Wil je de controle volledig in handen of wil je af en toe de controle uit handen geven? De rol van Christian speelt daar perfect op in. Het speelt in op de behoefte van vrouwen om af en toe de teugels te laren vieren en de man de controle te geven. Of je dit nu wilt of niet.
 

50 Shades in je eigen slaapkamer


Het spel nogmaals herbeleven, maar nu in je eigen slaapkamer. Wij hebben bij onze klanten gemerkt dat er een grote behoefte is aan 50 Shades producten. Om die reden hebben wij de mooiste kanten setjes en Venetiaanse maskers voor je in onze webshop verzameld. Allemaal scherp geprijsd en van hoge kwaliteit. Zo kun jij je partner wellicht morgen al verrassen! 


Bekijk onze collectie 50 Shades producten nu!  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75