VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Corsetten zijn sexy en superhip. 2 trends!

  • Geplaatst op
  • Door Lena
  • 0
Corsetten zijn sexy en superhip. 2 trends!

Het dragen van een corset is niet alleen goed voor je taille, maar zorgt ook voor een spannende look die je boezem nóg beter tot haar recht laat komen. Een corset kan je voor diverse gelegenheden dragen waardoor een corset een ideaal kledingstuk is. Daarnaast kan je een corset zowel onder als boven je kleding dragen. Een corset is sexy, uitdagend en stoer. Precies zoals Classywear!

2 jaar geleden was vooral de burlesque stijl helemaal hip. De corsetten waren vaak bedekt met veel hangers en (ietwat) overdreven printen. De stijl van nu kenmerkt de vrouw van nu. Stijlvol, elegant en classy! De corsetten zijn stijlvol en eenvoudig ineen. De strikken en uitgebreide printen zijn ingeruild voor strakke lijnen en een rustige look. Wél zijn er een aantal stijlen die momenteel helemaal hip zijn en fantastisch te dragen zijn, zowel in de slaapkamer als (in combinatie met andere kledingstukken) op straat. In dit artikel geven wij jou 2 corsetten trends.



Leather look corset
 

  1. Leather look
     

De leather look is natuurlijk altijd al populair geweest bij verschillende kledingstukken. Maar bij de corsetten was het vroeger iets te uitdagend en was de pasvorm niet heel fijn gezien de stof. Tegenwoordig is de leather look bij corsetten helemaal in en kun je er alle kanten mee op. Zo zal je partner stijl achterover slaan bij het zien van je gewaagde outfit. Maar in combinatie met een stoere rok of jeans kun je de leather look corsetten ook perfect dragen op straat.
 

  1. Underbust corsetten
     

Als we het over een trend hebben dan mogen de underbust corsetten natuurlijk niet ontbreken. Deze trendy corsetten zijn identiek aan de overbust corsetten, alleen ontbreekt het gedeelte voor je borsten. Hierdoor kun je het corset nog beter combineren met een t-shirt of beha, wat weer een andere uitstraling geeft. Met 1 underbust corset kun je blijven combineren en continue een andere look creëren.
 

Voor binnen en buiten de slaapkamerdeuren
 

Het dragen van een corset wordt steeds meer een bewust gekozen mode item. Niet alleen in de slaapkamer, maar ook op gewoon op straat wordt het corset steeds vaker onderdeel van een stoere en sexy uitstraling. Het kan ook makkelijk, aangezien de corsetten van tegenwoordig passen bij het beeld dat stoere vrouwen aangemeten wordt. Met een corset ben je niet alleen sexy, maar ook nog eens super hip. Trek dus massaal die corsetten uit de kast, dames! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75