VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

De zomer komt er aan. (Sexy) bikini's bij ClassyWear

  • Geplaatst op
  • Door Lena
  • 0
De zomer komt er aan. (Sexy) bikini's bij ClassyWear

Het is alweer maart en hoewel we buiten zeker nog niet altijd een lekker zonnetje mogen bewonderen komt de zomer er alweer aan. De maanden vliegen voorbij en beetje bij beetje schuiven we door richting de zomerperiode. Ben jij eigenlijk al klaar voor de zomer? Wij wel! Speciaal voor jou hebben wij een prachtige bikini-collectie samengesteld waarmee jij er deze zomer fantastisch bij kunt lopen. Vol zelfvertrouwen langs het strand, in Nederland of ergens in het buitenland.

Een mooie bikini geeft je vertrouwen

Het dragen van een mooie, comfortabele en sexy bikini geeft je zelfvertrouwen. Vrouwen  houden er tevens van om bekeken te worden en deze combinatie zorgt er voor dat jij deze zomer vol enthousiasme en vertrouwen over ieder strand en langs ieder zwembad kan paraderen.

Binnen onze collectie bikini’s hebben wij rekening gehouden met jouw wensen. Wij hebben prachtige prints en designs gecombineerd met de perfecte pasvorm. De designs van de bikini’s veranderen continue en in 2017 zien wij dat de bikini’s zeer gedetailleerd zijn. Diverse kleuren door elkaar en meer complexe dradenstructuur aan de achterzijde van de bikini. Ook zien wij dat een topje vaak als bikini wordt gedragen, zoals onderstaand voorbeeld laat zien.



Natuurlijke kleuren zijn hot

Bij het samenstellen van de nieuwe collectie voor 2017 hebben wij ook kunnen ontdekken dat natuurlijke kleuren erg populair zijn, denk hierbij aan bruin, beige, groen, aqua en turquoise. De kleuren worden vaker gecombineerd, zoals onderstaand voorbeeld, waardoor je bijzondere strandkleding krijgt waarmee je écht opvalt.

Just Be yourself

 

Tegenwoordig kun je bij tientallen grote winkelketens je bikini kopen. Lopend over het strand op Ibiza ontdek jij diverse andere vrouwen die dezelfde (of vrijwel identieke) bikini dragen. Je bent ineens een stuk minder bijzonder, tenminste zo voel je je. Wij geloven heilig in jouw eigen stijl. Daarom is onze collectie sexy bikini’s ook niet in 1 regel te vangen. Wij hebben bikini’s in onze collectie die hip en trendy zijn en ook nog eens zorgen voor uitpuilende ogen als jij langsloopt.

Want, een prachtige vrouw die vol zelfvertrouwen in de zon rondloopt, dat is toch wel het meest sexy van alles. Just Be yourself! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75