VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Samen een sexy valentijn? Verras je partner!

  • Geplaatst op
  • Door Lena
  • 0
Samen een sexy valentijn? Verras je partner!

Valentijnsdag is oorspronkelijk over komen waaien uit de Verenigde Staten. Het is een feestdag voor geliefden, waar je elkaar kan verwennen met bloemen, kaarten en cadeautjes. Maar wat is er nou eigenlijk leuker dan elkaar te verwennen middels de sexy producten van ClassyWear? Wij hebben dit keer een top 3 van producten gemaakt waar jij jouw Valentijn mee kunt verrassen.

1. Kanten setje Fifty Shades of grey
 

Fifty shades of grey is de populaire Amerikaanse erotische film die in 2015 velen vrouwenharten op hol liet slaan. Grey, de mannelijke hoofdrolspeler in de film, liet door zijn diverse kwaliteiten zien dat er tóch mannen bestaan die onder het plaatje ‘perfect’ vallen. Het spel waarin controle een centrale rol speelt fascineert ons ook. Binnenkort komt het 2e deel van de film uit, genaamd Fifty Shades Darker. De officiële trailer van het tweede deel van de Fifty Shades-trilogie trok een record aantal kijkers. Heb jij 'm al gezien?
 

Speciaal voor jullie hebben wij daarom een een kantje setje dat gebaseerd is op de films. Dit ondeugend 4-delig setje bestaat uit een bh, slipje, maskertje en handboeien van kant. Of jij nu je partner gaat verrassen met het cadeau of het simpelweg gaat aantrekken om zijn/haar stoute dromen uit te laten komen, in beide gevallen zal je je van je beste kant laten zien.


 

Durf jij het beest in je los te laten? Bestel dit kanten setje dan direct in onze webshop!

2. Venetiaans masker

Een beetje mysterie in de slaapkamer en in je sexleven, wie wil dat nou niet? Het dragen van een masker in privé sferen of op een erotisch festival (LINK) zorgt ervoor dat je gezicht niet volledig zichtbaar is. Niet voor niets dat de maskers vaak een van de populairste items zijn op grote festivals als Pleasure Island en BITCH. Het geeft nét dat extraatje.

 

Gelukkig hebben wij ook voor jou een diversiteit aan sexy Venetiaanse maskers. De rode vind je hier, andere kleuren en accessoires vind je hier.

3. Erotisch spel voor partners

Een erotische avond beleven? Daar is uiteraard voorspel voor nodig! Wij begrijpen dat en om die reden hebben wij sinds kort een mooie collectie gadgets & spellen die jouw erotische belevingen nóg spannender maken. Wil jij even lekker opgezweept worden? Dan is het spel Truth or Dare dé spelsensatie die past bij jouw wensen. De munt bepaalt welke kaart je moet pakken. Wanneer je een kaart met de tekst ‘truth’ pakt moet jij een vraag beantwoorden. Andersom natuurlijk ook. Zo kom je nog eens iets over elkaar te weten! Is het een ‘dare’ kaart?  Dan moet je een uitdaging uitvoeren. Dit spel kun je urenlang spelen, maar met een beetje geluk ligt het spel na een paar minuten al aan de kant. You never know!

Bekijk nu de erotische spellen!

 

 

Durf jij het aan?

De slogan van Classywear is niet voor niets ‘Dare to wear’. Met de toevoegingen van de spellen en gadgets kun je dit nu zelfs ook breder pakken. Grijp valentijnsdag aan om jouw partner op een positieve manier te verrassen. Maak het spannend op de slaapkamer of op een andere plek in het huis. Je kunt natuurlijk ook een spannendere plek uitkiezen! 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75