VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

String Bikini's; van taboe naar musthave

  • Geplaatst op
  • 0
String Bikini's; van taboe naar musthave

De string bikini, gelukkig is het na jaren eindelijk geen taboe meer om een string bikini te dragen. Je ziet ze steeds vaker voorbij komen en behalve dat ze ontzettend sexy zijn, zijn ze ook nog eens praktisch. Geen witte billen meer, maar een mooi gebruind achterwerk! Dus ladies, het is het squatten meer dan waard.

Een aantal jaren geleden was het écht een taboe om een string te dragen op het strand of aan het zwembad, de string bikini was nergens te koop of in ieder geval toch lastig te vinden. Inmiddels zijn er zoveel verschillende soorten bikini’s verkrijgbaar dat kiezen soms erg lastig kan zijn! Bij ClassyWear heb je een ruime keuze aan string bikini’s, basic, met of zonder print, sexy en ga zo maar door. De bikini’s zijn van topkwaliteit en onweerstaanbaar mooi!

Waar komt de stringbikini vandaan?

Oorspronkelijk is de string bikini langzaam vanuit Zuid-Amerika overgewaaid naar andere landen waar zon, zee, strand en sexy bad- en strandkleding niet ontbreekt. Brazilië is dan ook een zonovergoten land waar het strand overspoeld is met sexy en exotische vrouwen, vaak gekleed in een minuscule string bikini. Inmiddels is de string bikini niet meer uit de standaard collectie weg te denken, al was dit een aantal jaren geleden wel anders. Maar waar hebben we dit aan te danken?

Thanks Rihanna!

Zou het komen door de jaloersmakende plaatjes van bekende sterren die we dagelijks langs zien komen op onze social media kanalen? Denk aan de sexy foto’s die Rihanna wekelijks op haar Instagram-pagina post, maar ook Kylie Jenner kan er wat van. De string bikini is niet meer weg te denken uit het huidige standbeeld en maar goed ook!

De voordelen van een string bikini

Buiten de geweldige gebruinde kont, levert een string bikini nog veel meer voordelen op. Je kent het wel, je besluit een keer iets actiefs te gaan doen op het strand. Een potje badminton, volleybal of wat overgooien met een strandbal. Hoe vaak gebeurd het dan niet dat je broekje tussen je billen kruipt, niets is vervelender dan dat. Je probeert hem subtiel uit je billen te peuteren, maar nog geen twee minuten later zit die alweer op dezelfde plaats. Met een string bikini heb je hier geen last van! Alles blijft netjes op zijn plaats. Het handige is, als jij al een leuk topje hebt liggen, shop je bij ClassyWear ook losse stringbroekjes voor een fijn prijsje.

Let’s show some skin

Eerder schreven we al over de trends in sexy bikini’s, lingerie en badmode. Deze zomer laten we meer zien dan ooit! Helaas houdt het wel in dat we iets vaker naar de sportschool moeten, tot de squats ons de neus uit komen en we geen smoothie meer kunnen zien, maar alles voor een goed doel! Nog nooit een stringbikini gedragen? Let’s give it a try en probeer het op zijn minst een keer. Je zal verrast zijn van hoe je kont 10x beter uitkomt in een Cheeky Brazilian broekje. De string bikini is sexy en aandacht van de kustwacht gegarandeerd als jij wegdrijft op je luchtbedje. Let’s show your killerbody this summer!

Van triangel, tot monokini

Er zijn talloze modellen string bikini’s verkrijgbaar, one-piece monokini’s met string, cheeky broekjes en meer. Deze zomer mag jij gezien worden en opvallen! Ga jij voor de witte bikini met handgemaakte details, of heeft toch liever de sexy stringmonokini met jungle print jouw voorkeur?

Bij ClassyWear shop je verschillende modellen string bikini’s voor betaalbare prijzen. Van extreem sexy, tot geschikt voor bij het zwembad, een brede collectie string bikini’s voor iedere gelegenheid. De aztec string bikini is onze favoriet, en die van jullie?

 

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75