VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

4 erotische feesten die jij helemaal geweldig gaat vinden!

4 erotische feesten die jij helemaal geweldig gaat vinden!

Veel mensen krijgen bij het horen van en over erotische feesten direct een rood gezicht of beginnen te klapperen met de oren. De erotische feesten hebben van vroeger uit toch een bepaald imago meegekregen. Veel fetish, lak en oudere mensen. Maar nee, erotische feesten zijn helemaal hip en fantastisch om mee te maken. Geniet van mooie muziek met mooie mensen in een goede vibe. Geloof je het niet? In dit artikel delen wij erotische feesten op eigen bodem die het bezoeken meer dan waard zijn.

  1. Wasteland
     

Wasteland is al sinds 1994 een van de bekendste erotische feesten van ons land. Het festival is altijd al een feest geweest dat een grote aantrekkingskracht heeft op 'open minded party people. Wasteland combineert heerlijke muziek en mooie dansers/danseressen met een sexy en ontdeugende uitstraling. Hier kun jij in het diepst van de nacht jezelf laten gaan en jezelf zijn!
 

Verder kiest Wasteland ervoor om een andere muziekstijl neer te zetten dan de andere erotische- en fetish events. Doordat Wasteland kiest voor die combinatie van Dance gemixt met show & performances en theater, is het niet alleen een feest waar je heerlijk kunt dansen, er is ook een hoop te zien en te beleven. Hierdoor wordt je nóg meer meegezogen in het unieke thema en bijbehorende ondeugende sfeer.
 

Wasteland is dit jaar weer op 26 november op de Hemkade in Amsterdam en belooft weer een fantastisch spektakel te worden. Een aanrader voor mensen die willen genieten van en met elkaar en graag nieuwe dingen ontdekken. Hot!!
 

Meer info

 
2. XMas Sins        
 

XMAS SINS, het spannendste Kerstfeest van Nederland komt in 2016 weer terug op de bekende datum. 3e Kerstdag, 27 december, gaan we weer een heerlijk Kerstfeest vieren met zijn allen. Een fantastisch feest voor openminded people, goede muziek en erotische dans. Wat wil je nog meer?
 

Little Sins staat bekend op zijn erotische feesten op bijzondere locaties. En na 2 dagen met familie te hebben doorgebracht heb je ook even behoefte om het beest in je los te laten. Ga volledig uit je dak met een heerlijke DJ line-up, live Xmas acts en een winter wonderland area. De love lounge maakt het geheel af en nog ietsje spannender!
 

Stap op de slee en laat je fantastie de vrije loop!

Meer info

 
3. Crazyland
 

Velen zullen al wel een gehoord hebben van Crazyland of het zelfs eens bezocht hebben. Crazyland is niet zozeer een erotisch feest, maar is wel een feest vol met bizarre optredens en een vette knipoog naar erotiek en fetisj. Crazyland bestaat al meer dan 14 jaar en is ook echt een begrip in de Nederlandse partyscene. Zaterdag 5 november zal Crazyland in het teken staan van ‘Dark Circus of Pleasure’.


Volgens mij kun je je wel voorstellen wat het thema is. Zo niet: Een mix van The Joker, Burlesque en de killer clown. Griezelig, sexy en bomvol avontuur! Een mooie instapper voor mensen met geen of geringe ervaring in deze wereld.

Meer info

 4. Toxic
 

Toxic is een fantastisch feest in Tilburg waarbij de unieke Swingers LifeStyle een gemeengoed is. De muziekstijlen van Toxic zijn trance, electro, techhouse, house en hardtrance. Toxic is het erotische feest van stralen, dansen en verleiden!
 

Voor Toxic wordt De Heuvel Gallery omgetoverd tot een oase van fetish activiteiten, maar vooral ook vette beats. Ga los in een van de 3 dance areas. Kortom; Toxic is een uniek en spannend feest waar jij helemaal los kunt gaan. Op 29 oktober is het alweer zover!
 

Meer info

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75