VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Dé perfecte jurkjes voor iedere gelegenheid!

Dé perfecte jurkjes voor iedere gelegenheid!

Het kwik is langzaam aan het stijgen, de zomer staat voor de deur! Hoe lang die nog op zich laat wachten is natuurlijk altijd de vraag in ons kleine kikkerlandje, maar zorg in ieder geval alvast dat jouw zomergarderobe klaar is voor de zwoele zomeravonden. De collectie jurkjes van ClassyWear bestaat uit multifunctionele modellen, perfect voor iedere gelegenheid. Van een sexy jurkje voor een date, tot een heerlijk luchtige beachdress. Wij hebben de perfecte jurkjes per gelegenheid voor jullie op een rijtje gezet.

Een bruiloft

Je kent het wel, je bent uitgenodigd voor een bruiloft en bent weken van te voren al aan het stressen wat je moet gaan dragen. Het seizoen voor de bruiloften is weer begonnen, maar het perfecte jurkje blijft onvindbaar. Nu niet meer! Wij helpen jou namelijk bij de zoektocht naar het perfecte jurkje. Bekijk allereerst nauwkeurig de uitnodiging, vaak is hier een dresscode op te vinden. Is er geen dresscode bekend, dan kun je ook al veel informatie uit de uitnodiging zelf halen! Hieruit blijkt vaak dat het bruidspaar een bepaalde sfeer voor ogen heeft, basic of juist heel romantisch. Bekijk ook de locatie, moet je veel staan? Kies dan voor een strak jurkje zoals bijvoorbeeld de metallic gold bandage dress of de rosé gouden wikkeljurk die je na de ceremonie gewoon kan omtoveren naar een sexy partydress voor het feestje. Als je het grote deel van de bruiloft zittend doorbrengt is het vaak fijn om iets lossers te dragen, om het toch feestelijk te houden kan je gaan voor een los ivoorkleurig jurkje of een elegant gedrapeerde blauwe jurk. Is het wat frisser? Neem dan een soepel vallend vestje mee of een mooie blazer. Tijdens het feestje kan deze gewoon uit, zonder dat je outfit in het niet valt.

 

Een verleidelijke date

Eigenlijk is het voor een vrouw altijd stressvol om een goede outfit te kiezen. Al helemaal bij een verleidelijke eerste date! Je wil tenslotte meteen al bij binnenkomst een onuitwisbare indruk achterlaten. Het moet verleidelijk zijn, maar ook weer niet té. Classy, maar toch sexy. En laten we daar bij ClassyWear nou precies voor staan! Het witte jurkje met zwart accent kan je dragen met een statement ketting, opvallende clutch en bijpassende high heels. Door de open rug is die enorm sexy! Durf jij echt de show te stelen? Dan is rood dé perfecte kleur! Rood staat voor passie en verlangen, kracht en ambitie. Maar natuurlijk ook bekend als de kleur van de liefde. Het korte rode jurkje van het merk Espiral is enorm sexy en qua styling ook gemakkelijk. Met een paar opvallende oorbellen ben je namelijk al klaar! Vind je dit jurkje toch iets té bloot? Ga dan voor het rode gerimpelde jurkje, toch even een mouwtje, maar de blote schouder maakt het zeker weer sexy. Vergeet geen verleidelijke lingerie te dragen, dat jurkje hoeft echt niet uit op de eerste date, maar onbewust geeft het je toch meer zelfvertrouwen en dat ziet een man meteen!

 

Een stapavond met vriendinnen

Alles uit de kast, want jullie maandelijkse stapavond staat weer voor de deur! Of je nou naar de plaatselijke kroeg gaat of een grote club, het mag sexy en verleidelijk, maar niet over de top. Vaak kun je al na een uur je hakken uitschoppen en vervangen voor een paar ballerina’s, dus zorg dat je outfit hierop voorbereid is. Het sexy nude-klerige jurkje met diepe v-hals van Espiral is op en top verleiding. Natuurlijk zit je ook altijd goed met een little black dress, deze mag in geen enkele kledingkast ontbreken. Het zwarte jurkje met kant is ook perfect voor gewoon één drankje in de stad, al blijft het vaak niet bij eentje... 

 

Een dagje strand

Een jurkje voor het strand moet luchtig zijn, snel opdrogen en gemakkelijk aan te trekken. We hebben voor deze zomer de collectie strandjurkjes flink aangevuld! Een trend is echt de off shoulder dress, een strapless jurkje met ontblote schouders. Vaak van een luchtige stof in een basic kleur. Het witte linnen strapless jurkje is echt een musthave voor deze zomer. Overdag te dragen met leuke sandaaltjes welke ’s avonds vervangen kunnen worden door sleehakken, zo kun je heerlijk blijven hangen bij de beachclub tot het feestje losbarst. Daarnaast is een fel kleurtje ook super bij je zongebruinde huid, kleuren als turquoise en koraal staan dan erg mooi.


De jurkjes van ClassyWear hebben dé perfecte pasvorm, sluiten mooi aan en zijn gemaakt van de mooiste stoffen. Sexy of toch netjes? Bij ons vindt je jurkjes voor iedere gelegenheid! Je bent een prachtige vrouw en dat mag iedereen zien. Shop de volledige collectie hier.



Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75