VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Vier nieuwjaar in stijl met onze kledingtips!

Vier nieuwjaar in stijl met onze kledingtips!

2017 staat alweer voor deur. En nieuwjaar wil jij natuurlijk in stijl vieren. Barst jij van de goede voornemens en wil jij stijlvol het nieuwe jaar in? Dan geven wij jou in dit artikel wat tips en adviezen om deze voornemens ook écht goed op te pakken. 2017 wordt jouw jaar!

Als er een feest is waar je groots mag (of misschien wel moet) uitpakken dan is het is oudjaarsavond- en nacht. Met nieuwjaar mag je best wat chiquer, stijlvoller en spannender op pad gaan. Glitters, goud en zilver, opvallende sieraden en mooie make-up is geen overbodige luxe. En of je het feest nu thuis viert, bij vrienden en familie of op een feest/festival, dat maakt niet uit. Jij mag er zijn.
 

Stijlvol het nieuwe jaar in

 

Heel veel vrouwen gaan sexy gekleed in een partydress, vaak in zwart, goud of zilver. Deze jurkjes zijn vaak voorzien van pailletten, steentjes en glanzende stoffen. Classywear heeft gelukkig precies de juiste collectie hiervoor. Onze partycollectie is uniek, spannend, elegant en stijlvol. En dat alles voor fantastische prijzen!
 

Dare to be you

 

Nieuwjaar is uiteraard een feest dat gevierd mag worden en waar je jezelf mag laten zien. Maar blijf wel bij jezelf. Het bepalen van de kleur van je jurk is van grote invloed op je look. Deze winter zijn blauwtinten enorm populair, de kleur van kalmte, kou en vertrouwen. Uiteraard zijn de kleuren grijs, paars en rood ook weer een vertrouwde kleur in de kledingkast van vele vrouwen. Maar de kleuren voor dit nieuwjaar staan ook weer vast. Val op en ga voor goud-, zilver- en zwarttinten, aangevuld met mooie accessoires.
 

Stijltips van ClassyWear

 

Het team van ClassyWear denkt natuurlijk graag met je mee en geeft je graag stijltips. Zo steel jij met nieuwjaar de show!
 
 

  1. Accessoires maken je look af
     

Een look afmaken, dat doe je middels accessoires. Dus gooi je accessoires box op zijn kop en ga op zoek naar passende accessoires bij je outfit. Vaak is een mooie eyecatcher om je hals een aanrader. Goud en/of zilver is vaak het best passend bij je nieuwjaars look.
 

  1. Draag make-up met donkere teinten
     

Nieuwjaar mag best een beetje mysterieus zijn. Iets zwaardere make-up is met nieuwjaar dan ook niet verboden. Integendeel! Wanneer je je ogen iets meer kleur meegeeft heb je goud in handen. Uiteraard moeten deze make-up kleuren passen bij je verdere look.
 

  1. Killerheels maken je look af
     

Zonder hoge hakken is je outfit niet compleet. Dus, trek je hoogste en meest opvallende hakken uit de kast. Stiletto’s zijn helemaal een feest! Het is een aanrader wanneer de hakken ook steentjes bevatten, maar uiteraard is de kleur het belangrijkste. Ga voor een donkere kleur (zwart, donkerblauw, donkergrijs) en combineer deze met je jurk en accessoires. Vergeet overigens geen platte schoenen mee te nemen, mocht je aan het eind van de avond/nacht niet meer kunnen lopen van de pijn...

 

Klaar voor nieuwjaar?
 

Wij wel! En daarom hebben wij speciaal voor jou een unieke collectie partyjurkjes samengesteld. Deze nieuwe collectie is alleen maar bij Classywear te verkrijgen. Klaar om knallend het nieuwe jaar in te gaan? 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75