VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75

Zomertrend; badpakken en monokini's

  • Geplaatst op
  • 0
Zomertrend; badpakken en monokini's

Wat een weertje he?! De bikini’s, badpakken en monokini’s worden weer massaal uit de kast getrokken, want het is tijd om ons kleurtje flink bij te werken voor de zomervakantie die alweer bijna in aantocht is. De tijd vliegt voorbij en wij hebben daarom de collectie swimwear flink uitgebreid met dé trend van het moment; badpakken en monokini’s. Ideaal als je nog niet helemaal bikini ready bent, of natuurlijk gewoon lekker wil shinen deze zomer. Wij hebben de leukste badpakken en monokini’s uit de nieuwe collectie en de voor- en nadelen voor jullie op een rijtje gezet.

Love yourself!

Badpakken zijn er bij ClassyWear in allerlei stijlen, soorten en maten. Het badpak is terug van weggeweest en zorgt voor een prachtig figuur, ook als jij nog niet helemaal je summer shape te pakken hebt. Bij een badpak gaat het er niet alleen om wat leuk en in de mode is, maar het is ook erg belangrijk dat je kijkt naar welk model bij jouw lichaam past. De zomer roept helaas bij genoeg mensen gemengde gevoelens op, het betekent namelijk dat je in weinig verhullende kleding het strand op moet. Als je erg onzeker bent over je lichaam en liever zoveel mogelijk wil verbergen is een badpak ideaal. Het accentueert de vrouwelijke vormen, maar bedekt toch net even wat meer dan een bikini. Als je een plusplunt van je figuur wil benadrukken kun je het beste kiezen voor een felle kleur en/of patroon. Als je juist iets liever niet in de spotlight wil zetten kies je voor een donkere, effen kleur.

 


De monokini trend

Deze zomer komen er weer een hoop trends terug van de afgelopen jaren. Dus de monokini die je nog had liggen, kan nu gewoon de kast weer uit! Bij een monokini zijn er bepaalde delen open, bijvoorbeeld op de rug of de zijkanten. Dit kan allerlei leuke vormen en figuren hebben. Het nadeel van een monokini is wel dat je niet egaal bruin wordt, wissel hem dus af met je gewone bikini en vergeet niet de plaatsen extra in te smeren om verbranden te voorkomen. Bij ClassyWear hebben we verschillende sexy stringmonokini’s, maar ook iets minder gedurfde monokini’s met toffe details. Heb je een recht figuur wat sportief is? Ga dan voor een monokini, deze zorgt voor iets meer body.

 


Let’s show some skin

Wat we veel terugzien is het halter badpak met een diep decolleté in het zwart. Dit badpak accentueert jouw vrouwelijke vormen, zonder dat het ordinair wordt. Het badpak is toch sexy door de zwarte kleur en lage v-hals. Liever push-up? Dan is het witte badpak met bloemen van het merk Espiral echt iets voor jou! Halter- en triangel tops trekken de aandacht vaak naar de borsten, als je een zandloper figuur hebt met volle rondingen kan je dus het beste gaan voor een halter badpak of monokini.

 


Strapless badpakken

In een strapless badpak lijken je borsten en bovenlichaam groter en breder. Ben je dus iets breder van boven? Kies dan voor een halter badpak of monokini. Een bandeau badpak staat wel erg mooi als je van boven smal bent en vollere billen en bovenbenen hebt, kies voor een variant met rushes en franjes, hierdoor staat alles meer in balans met elkaar. Als je klein bent is een strapless badpak of monokini af te raden, het maakt je bovenlichaam namelijk optisch breder, waardoor je nog kleiner lijkt.

 


Nu jij weet welk badpak of monokini het beste bij jouw lichaam past is het tijd om te shoppen! De nieuwe collectie heeft voor ieder wat wils en zorgt ervoor dat jij deze zomer net even unieker bent dan alle andere meiden op het strand. Shop de nieuwe collectie van ClassyWear hier.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
VÓÓR 17:00 BESTELD = VANDAAG VERZONDEN
WHOLE EUROPE SHIPPING
MOST UNIQUE STYLE ONLINE
GRATIS VERZENDING V.A. € 75